Salbuen 2009 Eva Aarstrand
Sirkeline Omplassering
SIRKELINE OMPLASSERING
Balder
Kjønn        

Rase

Født        

Farge


Beskrivelse        
       

Balder kommer fra Steinkjer, her er hans historie:
Han kom flyttende til Søndre Egge sammen med sin første eier da hun leide en sokkelleilighet .
Da var han ca. ett år og kom fort inn i stedet og ble like fort eiendommens vokter. Noe som ga seg utslag i mange nattlige slosskamper (og sikkert andre ting) med påfølgende sang. Alt som kom inn på eiendommen fikk juling – det syntes også på ham, sundrevet og blodig samt delvis hårløs stundomtil.

Han oppnådde også kontakt med de nærmeste naboene her da han snek seg opp i campingstolene og sov i myke puter både ute og delvis ulovlig inne gjennom åpne vinduer.

Neste leieboer i sokkelen hadde ingenting imot at Balder sjarmerte seg inn hos henne - hun ble den andre eieren av ham og da startet en ny og bra epoke for ham. Men akk, hvor lenger var han i paradiset – også denne leieboeren flyttet til byen og det var da formålsløst å prøve en ny flytting for ham så nære.

Men så flyttet det sannelig inn ei ny dame i sokkelen som også var glad i katt – da var hun solgt for hans sjarme og derved ble hun hans tredje ”offer”. Lykken ble brutt nå i høst da også denne damen flyttet og nå ser det ut til at det drar ut med leieboere som er interessert i å leie leilighet og katt.

Det har gått 5 år siden han som ettåring ankom Søndre Egge. Det er flere katter her i feltet som har hans tegninger på seg, så han har nok gjort seg udødelig da.
Han katt, kastrert

Skogskatt

sommeren 2003

Bruntabby og hvit langhåret


Når jeg kom for å hente Balder var han en sjarmerende og trivelig pus som stolt og trygg kom imot meg med halen høyt hevet. Han var ikke så glad for å bli satt i et bur og så plassert inni en bil. Så det ble litt av en tur til Brønnøysund, med høylytte protester og etterhvert ikke så god lukt inni bilen....Dagen etter Balder kom til oss tok jeg han med til veterinær og fikk han kastrert, det viste seg at han hadde øremidd, bendelorm,spolorm og hadde knekt alle fire hjørne tennene. Han ble vasket og børstet og har siden det i godt over en måned nå bare spist,sovet og kost seg. Balder er veldig spesiell med et brunt og et gult øye. Han er ikke like selvsikker nå i fremmede omgivelser. Men veldig glad i kos og trenger et godt og varig hjem.
Balder er omplassert til Rita og bor sammen med to andre katter Varga og Afrodite. Han har det så godt som en katt kan ha det. Bor ikke så langt unna der han bodde før.Men føler ingen trang til å gå tilbake dit.


07.01.09