Salbuen 2007 Eva Ditlefsen
Sirkeline Omplassering
SIRKELINE OMPLASSERING
Bonso       
Kjønn        

Rase

Født        

Farge

Beskrivelse        
       


Bonso kommer fra Brønnøysund, eierne hans valgte å omplassere han fordi de hadde for dårlig tid til han. De ville han skulle komme til et hjem der han kunne lomme mer i sentrum og få ut på lange turer hver dag. Han er en aktiv hund og tur er det beste han vet!!


Hannhund

Breton

02.05.99

Lever og hvit-fin pels med moderat fane.

Bonso er en skikkelig glad hund! Han elsker som sakt å gå på tur.
Er vant til å bli sluppet løs og kommer på innkalling. Tar stand når han ser fugler (det ligger i genene, han er aldri blitt opplært til det).
Han har vært med på jakt en gang og reagerte ikke på skuddene.
Bonso elsker barn over alt på jord, hvis man sier "kommer de snart" (barnebarna til de forrige eierne)-så blir han hoppende glad og løper å titter i vinduene.Han er alles favoritt.
Når han har vært ute på turer og blitt skitten så går han automatisk inn på badet og stiller seg i dursj kabinettet-så spyler man ene siden-sier  "Andre siden" og han snur seg.
Han er vant til å ha hele huset for seg selv-ligger dær han finner det for godt. Tygger aldri sund noe,tisser aldri inne.
Bjeffer kun for å si fra at nå vil jeg inn (ett bjeff) og sier kort ifra når det kommer fremmede folk-men møter dem logrende når de kommer inn-.
Bonso kan ikke gå pent i bånd-drar endel-det er hans eneste uvane-men det er bare å hvie seg på kurs-han lærer fort.
Han kan komandoer som "til høyre" "til venstre" "sitt"og hvis han går rundt trær "andre veien" så snur han.
Litt om rasen:
Breton er en mellomstor,flott hund som tar seg av alle fuglehundens oppgaver-viltsporing,pointing,støting og apportering.Rasen har et kjekt og greit utseende og er en pålitelig og lydig selskapshund.
Opprinnelsesland :Frankrike
Dagens bruk : Stående fuglehund,apportør og selskapshund
Forventet levetid : 13-14 år09.05.07